П'ятниця, 29 грудня 2017 09:56

Новорічне звернення наглядової ради та правління ПАТ «КВБЗ» (фото)

KVSZ N G 2018 1

KVSZ N G 2018 1
Шановні вагонобудівники, колеги, друзі! Через кілька днів настане новий, 2018 рік. Період, коли нам із вами належить зробити вибір і визначитися: як ми житимемо далі, на що сподіватимемося, чого будемо прагнути.

Мабуть, у багатьох із нас є той образ, з яким асоціюється наш Крюківський вагонобудівний завод. Він наче дім, у якому в пошані живуть ветерани, трудяться і розбудовують його представники працездатного, професійно освіченого середнього покоління, дорослішає і набирається досвіду молодь. Підприємство, де ми працюємо щодня багато років, - наш спільний дім, який тільки ми самі можемо наповнити достатком і щастям.

Рік, що минає, став новим кроком на шляху ПАТ «КВБЗ» до своєї славної дати – 150-річчя, що святкуватимемо у 2019 році. А також на особистому шляху кожного з нас, вагонобудівників. Рік, що минає, подарував нам чимало. Виготовлено і здано Укрзалізниці 50 пасажирських вагонів, що в 5,5 разу більше ніж торік. Замовники отримали понад 2 тисячі вантажних вагонів, а це в 1,3 раза більше порівняно з 2016-им. Шкода, що серед них не було найочікуванішого і найкрупнішого – Укрзалізниці. Боротьба за замовлення на вантажні вагони і дизель-поїзди для неї тривала цілий рік і продовжується.

KVSZ N G 2018 2

KVSZ N G 2018 2

KVSZ N G 2018 2 1

KVSZ N G 2018 2 1

У 2017-ому ми здійснювали ремонти міжрегіональних швидкісних електропоїздів, освоювали нову продукцію загального машинобудування широкого призначення, презентували нову комунальну техніку, виготовляли запчастини для залізничників та інших замовників, продовжували свою співпрацю з метрополітенами, працювали на будівельних об’єктах. Сума реалізації продукції за рік склала за оперативними даними 3,6 млрд грн, що в 1,8 раза більше ніж попереднього року.

Нам необхідно вже на початку січня 2018-ого підбити підсумки зробленого, прорахувати ефективність нових проектів, щоб надалі приймати виважені й мудрі, правильні й далекоглядні управлінські рішення.

KVSZ N G 2018 4

KVSZ N G 2018 4

KVSZ N G 2018 3

KVSZ N G 2018 3

KVSZ N G 2018 2 2

KVSZ N G 2018 2 2

Щоб компанія була успішною, її працівники мають бути задоволеними своїми робочими місцями, рівнем доходу, адже від цього залежить достаток і благополуччя в їх родинах. І тоді вони працюватимуть так, щоб компанія ставала ще успішнішою. Ось таке взаємопов’язане коло. Більше того, від успішної роботи підприємств міста, залежить бюджет Кременчука, бюджети інших рівнів, достаток у родинах працівників бюджетних установ, розвиток міста.

На КВБЗ тривало підвищення оплати праці, виплата винагород за підсумками місяця, кварталу, а в грудні працівники отримали винагороду за підсумками 10 місяців. Це гарна тенденція. Серед промислових підприємств галузі машинобудування Крюківський вагонобудівний є найбільшим платником податків у місті. За 10 місяців сплачено до бюджетів усіх рівнів 158,9 млн грн. Зокрема до міського бюджету – близько 43 млн. За підсумками року загальна цифра очікується на рівні 185-190 мільйонів.

KVSZ N G 2018 9

KVSZ N G 2018 9

KVSZ N G 2018 5

KVSZ N G 2018 5

KVSZ N G 2018 6

KVSZ N G 2018 6

Крюківський вагонобудівний, як і багато років поспіль, здійснює благодійну діяльність, забезпечує опаленням і гарячою водою мікрорайон Раківка, серед соціальних програм також підтримка ветеранського та молодіжного руху.

Напередодні Новорічних та Різвяних свят хочеться привітати всіх, хто має відношення до Крюківського вагонобудівного заводу. Насамперед, наших ветеранів, подякувати за все, що вони зробили для підприємства і колективу. Звісно ж, наших працівників та членів їх родин, які залишаються вірними компанії і є запорукою здійснення стратегічних планів. Які своїми вмілими руками та майстерністю, талантом та силою наукового осяяння роблять вагомий внесок у зміцнення і процвітання бренду КВБЗ.

KVSZ N G 2018 10

KVSZ N G 2018 10

Ми звертаємося до наших бізнес-партнерів, науковців, державних діячів не тільки в Україні, а й в інших країнах. Без вас неможливе народження техніки від Крюківського вагонобудівного. Щиро вдячні вам за співпрацю протягом 2017-ого, віримо у подальшу.

Вітаємо жителів Кременчука та Полтавської області в цілому. Адже новоріччя – це час, коли ми по-особливому усвідомлюємо наскільки потрібні один одному. Тож давайте подякуємо один одному за допомогу, турботу та увагу.

Бажаємо, щоб у кожній родині у Новому році було багато радості й тепла. Хай на нашій землі запанують мир і згода. Усім здоров’я і простого людського щастя! З Новим роком!

Наглядова рада, правління ПАТ «КВБЗ».

Прочитано 1494 разів