Субота, 23 грудня 2017 11:47

Казковий вечір біля заводської прохідної

Yolka KVSZ 1

Yolka KVSZ 1
22 грудня засяяла вогнями головна новорічна ялинка Крюківського вагонобудівного заводу. На майданчику біля східної прохідної підприємства з цієї нагоди відбулося велике театралізоване свято, в якому взяли участь керівники та працівники КВБЗ, мешканці мікрорайону. Ну і, звичайно, артисти заводського палацу культури, казкові герої.

Починаючи з 2006 року, коли було здано в експлуатацію архітектурний комплекс біля заводу, це місце стало популярним не тільки у заводчан, а й багатьох кременчужан. Воно по праву визнано одним із найстильніших і найгарніших куточків Кременчука. Виросли чудові вічнозелені декоративні хвойні дерева, які й так гарні у будь-яку пору року. А в новорічному оздобленні, у сяйві ілюмінації нагадують казковий диво-ліс.

Yolka KVSZ 2

Yolka KVSZ 2

Yolka KVSZ 3

Yolka KVSZ 3

Після зміни, раннім зимовим вечором, тут було велелюдно. Особливо ж багато родин із дітлахами, бо саме вони так очікують дива й казки. І організатори порадували присутніх. Бажаючі пригощалися гарячим чаєм із самовара та бубликами, купували смаколики у виїзних буфетах комбінату громадського харчування.

Yolka KVSZ 4

Yolka KVSZ 4

До людей звернулися з вітаннями директор виробнитцва ПАТ «КВБЗ», депутат міської ради Сергій Мельник та голова профкому Віталій Хилобоченко. Вони коротко розповіли про достойні підсумки року, що минає, подякували вагонобудівникам за працю, побажали всім мешканцям міста гарних свят.

І тут на сцену вийшли казкові новорічні герої – Дід Мороз, Снігуронька, символ 2018 року – Собака, а також славнозвісні невмирущі персонажі «Вечорів на хуторі біля Диканьки»: Солоха, Оксана, коваль Вакула, Чорт та інші. Було весело і гарно.

Yolka KVSZ 5

Yolka KVSZ 5

Усі очікували подарунків. І вони не забарилися. Колективам – вареники і до вареників, а також виграші святкової лотереї: шампанське, цукерки, ковбаса, смажені кури та велика собака-копилка, щоб накопичувати в ній не тільки гроші, а й щастя, добро, порозуміння. Малюкам – пряники у вигляді смайликів.

А затим у високе небо, а вже добряче стемніло, полетіли повітряні кулі, та не прості, а з підсвіткою. Як символ того, щоб життя наше у новому році також було світлим, яскравим і легким. Засяяв, закрутився фейєрверк.

Ялинка і казкове містечко навколо неї радуватимуть мешканців Крюкова до 15 січня 2018 року. Тут зустрічатимуть 31 грудня Новий рік, гулятимуть з друзями, дітьми та онуками, лунатиме музика. Крюківський вагонобудівний завод щороку виділяє чималі кошти на такі заходи. За це маємо завдячити наглядовій раді, правлінню, оргкомітету з підготовки свята, усім підрозділам, що задіяні. Адже кожен із нас хоче свята, трохи казки, дива. Щоб вдпочити душею і з новими силами піти на роботу у новому році.

 

Прочитано 1501 разів