Четвер, 27 квітня 2017 15:58

Із Першотравнем вас, дорогі вагонобудівники та ветерани підприємства!

Початок останнього весняного місяця багатий на знаменні дати, пам'ятні дні, яскраві свята. Серед них і Перше травня – Свято праці або День міжнародної солідарності трудівників, який відзначають не тільки в Україні, але й в 142 інших країнах світу.

Це весняне свято наповнене сонячними променями і теплом, відзначене особливим почуттям солідарності всіх, хто своїми руками створює майбутнє, хто любить творити. Наше спільне прагнення гідно працювати, жити у мирі та злагоді служить надійним фундаментом для благополуччя наших сімей, а наші спільні здобутки роблять життя кращим і дають упевненість в завтрашньому дні. Своєю працею сьогодні ми будуємо майбутнє. Від нашої енергії, компетенції залежить щасливе і успішне майбуття наших дітей. Головне – об'єднати зусилля та разом працювати на благо нашого підприємства і своєї країни.

 

Дорогі вагонобудівники, колеги та партнери! Прийміть найщиріші сердечні вітання з Першотравнем! Бажаємо здоров'я, злагоди, благополуччя, взаєморозуміння, миру, сонячних днів, всього найкращого кожному з вас, вашим родинам та близьким! Нехай будь-яка справа закінчиться успіхом і перспективними пропозиціями в найближчому майбутньому.

 

Наглядова рада, правління, профспілковий комітет ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод»

Прочитано 931 разів