П'ятниця, 06 січня 2017 13:02

Запрошуємо до згуртованої команди працівників КВБЗ

Далеко за межами Полтавщини й України відомий Крюківський вагонобудівний завод та його потрібна людям продукція. Підприємство зі ста сорока семиирічною історією має свої традиції та величезний доробок залізничної й інженерної техніки, виготовленої протягом цих років.

Сьогодні значна кількість із цієї низки виробів є особливо затребуваною в народному господарстві України та інших держав. І саме Крюківський вагонобудівний здатен їх виготовляти. Це різні моделі та модифікації вантажних вагонів; широка лінійка транспорту соціального призначення: електропоїзди, дизель-поїзди, поъзди метро та пасажирські вагони; а також комунальну техніка подвійного призначення, наприклад, унікальні мобільні лазне-пральні комплекси.

Наш колектив сьогодні налічує більше п’яти тисяч осіб. Разом ми вже не раз переживали складні часи. Непростим був і 2016 рік. Поточний, 2017-ий, має перспективи стати набагато кращим. Є підстави сподіватися на стабілізацію економічної ситуації, зростання обсягів виробництва та доходів працівників КВБЗ.

У рамках участі підприємства в реалізації програми оновлення рухомого складу Укрзалізниці цього року ми маємо виготовити більше 3 тисяч вантажних вагонів. Є робота і для напряму транспорту соціального призначення – заплановано складання 50 пасажирських вагонів, 20 вагонів для швидкісних міжрегіональних поїздів локомотивної тяги та 6 дизель-поїздів, виконання планового ремонту електропоїздів, термін якого залежить від кількості подоланих кілометрів і наступає в березні поточного року. Крім цього, будемо продовжувати роботу з виготовлення техніки подвійного призначення для різних галузей народного господарства.

Для успішної реалізації даних планів і завдань у нас створено сприятливі умови. Виробничі приміщення оснащено сучасним обладнанням, системами обігріву та вентиляції, у всіх підрозділах побутові умови відповідають сучасним вимогам щодо дотримання правил організації та охорони праці. На кожного працівника поширюються всі соціальні гарантії, передбачені сучасним законодавством України та Кодексом законів про працю. Між трудовим колективом та правлінням ПАТ «КВБЗ» щороку укладається колективний договір, покликаний стояти на сторожі інтересів трудівників.

Оплата праці достойна. Розмір середньої заробітної плати по підприємству протягом грудня 2016 року склав більше 6000 грн. Із першого січня мінімальна заробітна плата становить 3200 грн. Прогнозований рівень середньої заробітної плати по акціонерному товариству в січні поточного року – більше 7500 гривень. Заробіток працівників із відрядною оплатою праці залежить від рівня їх кваліфікації. Хто трудиться добре, той і заробляє добре.

Якщо ви прагнете працювати в сучасному, товариському колективі, досягати поставлених цілей, добре заробляти і відпочивати, запрошуємо до дружної родини Крюківського вагонобудівного заводу.

Нам потрібні робітники-верстатники, малярі, слюсарі механоскладальних робіт, слюсарі зі складання металоконструкцій, електромонтажники, електрогазозварники.

Не чекайте покращення – творіть його разом із згуртованою командою Крюківського вагонобудівного заводу.

Прочитано 961 разів