Четвер, 11 серпня 2016 11:33

Будівельники ПАТ «КВБЗ» успішно ремонтують об'єкти міської інфраструктури

Добігає кінця реконструкція приймального відділення лікарні №1, яку виконують працівники будівельної служби ПАТ «КВБЗ». На цьому об'єкті сумлінно попрацювали маляри-штукатури, бетонярі, облицювальники, слюсарі зі складання металоконструкцій та зварники ремонтно-будівельної служби енергосилового цеху Крюківського вагонобудівного заводу.

Паралельно заводські будівельники виконали ремонт приміщень фізіотерапевтичного відділення міської лікарні №5. Стіни, стелі, підлогу, сантехнічні комунікацій – все кожного дня набуває нового вигляду. У таких приміщеннях лікувати людей одне задоволення. Весь обсяг даних робіт фінансується з міського бюджету, якість їх виконання уважно контролюють представники міської влади.

«Кошторисом було передбачено виконання ремонту лише половини відділення. Мені сподобалося, як працюють вагонобудівники, їх відмінна організація праці і якість виконуваних робіт. Про це і доповів міському голові Віталій Малецький, ініціював фінансування виконання ремонту і у другій половині фізіотерапевтичного відділення п'ятої лікарні», – сказав заступник міського голови Дмитро Кравченко, який курирував обидва об'єкти. Зараз вже прийнято рішення про початок реконструкції анестезіологічного відділення першої лікарні.

14 серпня будівельники України відзначатимуть своє професійне свято. Когорта представників цієї професії на нашому підприємстві представлена відділами капітального будівництва і ремонтно-будівельним виробництвом енергосилового цеху. Разом вони роблять важливу і корисну справу, створюють затишок і комфортні умови для життя і праці та для працівників підприємства, і для жителів нашого міста.

Прочитано 846 разів