Вівторок, 22 листопада 2022 14:09

Світла пам’ять, велика вдячність та шана вагонобудівнику

Khomenko

Khomenko


Війна, на превеликий жаль, продовжує забирати відданих Україні синів і доньок. 21 листопада провели в останню путь молодого захисника Вітчизни Дмитра Хоменка. Він за мир на рідній землі й свободу українського народу заплатив найвищу ціну, віддавши власне життя.

Дмитро Володимирович Хоменко народився 1983 року в Онуфріївці Кіровоградської області. Після закінчення школи навчався у Дніпродзержинському професійно-технічному училищі №22. Там він опанував робітничу професію електрогазозварника, за якою протягом 17 років працював на Крюківському вагонобудівному заводі у складально-зварювальному корпусі.

До ЗСУ його мобілізували 30 червня 2022 року. Після тактичної підготовки стрілець-зенітник 2-го зенітного ракетного відділення зенітного ракетного артилерійського взводу роти охорони батальйону логістики Дмитро Хоменко воював у Краматорську. Побував удома у відпустці, після якої був направлений на Луганщину. А 7 листопада під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району він загинув під час ворожого артилерійського обстрілу.

Рідні, друзі, колеги, побратими знали Дмитра Хоменка як доброзичливого, життєлюбного, веселого й працьовитого чоловіка, готового будь-коли прийти на допомогу, підтримати й підбадьорити. Він не боявся труднощів, був сміливим, прямолінійним, чесним і відповідальним, не ховався за чужі спини.

Мама, тато, сестра, брат та восьмирічний син назавжди втратили свою найріднішу людину й ніколи більше не побачать його люблячого погляду. Важко знайти потрібні слова, щоб розрадити і втішити родину Дмитра.

Не пожартує він більше з колегами, з якими пліч-о-пліч складав вагони. Гірко й боляче визнавати, що Дмитра Хоменка більше немає з нами…

Khomenko

Khomenko

Він до останнього подиху вірив у Перемогу й усіма силами наближав її. Але, на жаль, йому не судилося відчути її смак. Ми схиляємо голови перед його мужністю, стійкістю й витривалістю. Його ім’я і справи назавжди залишаться в наших серцях. Світла пам’ять, велика вдячність та шана Дмитру Хоменку.

Наглядова рада, правління, колектив ПАТ «КВБЗ».

Прочитано 633 разів