Понеділок, 20 грудня 2021 14:06

Олександр Камишін подякував Володимиру Приходьку за «Слобожанський експрес»: «Гарний поїзд ви зробили!»

in vinter

in vinter

19 грудня у перший рейс із пасажирами вирушив дизель-поїзд ДПКр-3, який отримав статус «Слобожанський експрес». Цей сучасний новий дизель-поїзд створений і виготовлений на вітчизняному підприємстві - ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» (Кременчук). Він повинен забезпечити нову якість перевезень між Луганською, Харківською та Сумською областями, працюючи за маршрутом Харків—Попасна—Харків, Харків—Суми—Ворожба— Харків.

18 грудня, під час тестової поїздки, від Попасної до Сум «Слобожанським експресом» подорожували голова правління Укрзалізниці Олександр Камишін, інші керівники УЗ, Південної залізниці, а також керівники Харківської області й Харкова.

 Prihodko i Kamishin11

Prihodko i Kamishin11
З дороги Олександр Камишін написав наступне повідомлення голові наглядової ради ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» Володимиру Приходьку:

- Відправилися сьогодні вранці на вашому/нашому поїзді з Попасної до Сум. Усі передають вам багато хороших слів. Гарний поїзд ви зробили!

- Спасибі за хороші слова! Вони на вагу золота з уст керівника компанії, яка є нашим найбільшим замовником. Постараємося виправдати вашу довіру і в подальшому, - відповів Володимир Приходько.

Зазначимо: це вже третій цього року дизель-поїзд ДПКр-3, який Укрзалізниця придбала в рамках реалізації програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Конструкція поїзда відповідає всім сучасним вимогам. У складі 3 вагони — 170 місць. Він має сучасні елементи інтер’єру та екстер’єру, пристосований для перевезення маломобільного населення.

na peroni22

na peroni22

Нагадаємо, що 20 листопада 2021 року АТ «Укрзалізниця» запустило «Дунайський експрес» Ізмаїл—Одеса. На цьому маршруті зокрема використовують дизель-поїзд ДПКр-3 виробництва КВБЗ.

Також із 20 грудня АТ «Укрзалізниця» після планового ремонту повертає на маршрут «Прикарпатський експрес» Коломия—Ківерці - ще один дизель-поїзд ДПКр-3, створений і виготовлений на КВБЗ.

Взагалі на залізниці нараховується вже 5 дизель-поїздів Крюківського вагонобудівного заводу: один ДПКр-2 та чотири ДПКр-3. Причому серія ДПКр-3 є продовженням ДПКр-2, який з 2015 року (уже 6 літ!) працює на Львівській залізниці і зарекомендував себе як надійна, довговічна, ремонтопридатна техніка.

Весь колектив КВБЗ згодний, що кожен переданий замовнику поїзд - ваш/наш. Він стає власністю залізниці, але ні на день не випадає з поля зору служби технічного сервісу КВБЗ. Ми завжди поряд, забезпечуємо гарантійне та післягарантійне обслуговування. Вдячні голові правління Укрзалізниці Олександру Камишіну за високу оцінку вітчизняного виробника.

u Popasniy pr

u Popasniy pr

На базі технічних рішень, закладених у дизель-поїздах ДПКр-3, Крюківський вагонобудівний завод готовий створити і поставити УЗ лінійку приміських та регіональних електропоїздів.

Відчуваєте, яке пожвавлення внесли нові дизель-поїзди в організацію залізничного сполучення в регіонах України – на Львівській, Одеській, Південній залізницях? У рамках укладеної угоди у першому кварталі 2022 року КВБЗ поставить ще два сучасні дизель- поїзди ДПКр-3.

Прочитано 626 разів