Середа, 01 грудня 2021 14:24

Події тижня: КВБЗ передав Укрзалізниці ДПКр-3-004 і другу п’ятірку пасажирських вагонів

golova nice

golova nice
Зафіксуємо для історії, як стрімко розвивалися події наприкінці листопада 2021 року в ПАТ «КВБЗ» у царині транспорту соціального призначення.
Починаючи з 24 листопада, на Крюківському вагонобудівному працювали одразу дві комісії Укрзалізниці. Одна команда фахівців УЗ спільно зі спеціалістами КВБЗ приймала «четвірку» – дизель-поїзд ДПКр-3-004, а інша – чергові п’ять пасажирських спальних вагонів із 100 замовлених за бюджетні гроші.

Результатом кількаденної спільної роботи залізничників і вагонобудівників стало підписання актів технічного приймання за результатами пробігових випробувань.

komisia22

komisia22

Уже 26 листопада дизель-поїзд ДПКр-3-004 залишив територію КВБЗ і попрямував залізницею в одеському напрямку. 27 листопада він прибув до Одеси, щоб працювати на маршруті «Дунайського експресу». А дизель-поїзд ДПКр-3-003, який працював на ньому з 20 листопада, вочевидь буде курсувати на іншому маршруті. Це вирішує власник рухомого складу - Укрзалізниця.

У понеділок, 29 листопада, також вдало завершилося технічне приймання й обкатування 5 вигонів купейного типу виробництва КВБЗ. Члени комісії на чолі із заступником директора з експлуатації філії «Пасажирська компанія» УЗ Ігорем Плескачем під час приймання нової техніки висловили низку побажань щодо технічних особливостей нових вагонів. Вагонобудівники оперативно втілили їх у життя. 

І того ж дня замовник забрав чергову п’ятірку замовлених у КВБЗ вагонів, які незабаром попрямують у свій перший рейс.

v kushchax

v kushchax

zad11

zad11

А трудівники корпусу пасажирського вагонобудування уже складають чергову партію «пасажирів» та наступні дизель-поїзди – ДПКр-3-005 і -006, щоб встигнути вчасно виконати важливе державне замовлення та договори з Укрзалізницею.

koleca vagoni

koleca vagoni

robitnik1

robitnik1

robitnik2

robitnik2

Прочитано 943 разів