Середа, 14 квітня 2021 14:04

Дизель-поїзд ДПКр-3-002 виробництва КВБЗ проходить випробування на Південній залізниці

poltava pr

poltava pr
Дизель-поїзд ДПКр-3-002, складений на Крюківському вагонобудівному заводі, сьогодні проходить пробігові випробування на Південній залізниці за маршрутом Кременчук-Люботин (Харківська область). Мета пробігу – перевірити роботу всіх систем у русі після проведення пуско-налагоджувальних та приймально-здавальних випробувань.

У цьому першому рейсі нового крюківського дизеля беруть участь спеціалісти проєктно-конструкторського управління, корпусу пасажирського вагонобудування, технічного контролю підприємства, старший інспектор-приймальник Укрзалізниці.

komanda

komanda

Станом на 13 годину ДПКр-3-002 уже подолав 250 кілометрів шляху і прибув до Люботина. Незабаром - шлях у зворотному напрямку. Усього за пробіг планується подолати 500 км.

napis

napis

Як повідомив нам заступник головного конструктора з пасажирського моторвагонного рухомого складу, учасник цих випробувань Іван Кутумов, усі системи – управління, опалення, тяга та інші - працюють нормально, без зауважень.

kabina

kabina

Нагадаємо, що це другий дизель-поїзд із контракту 2018 року на складання 6 дизель-поїздів для Укрзалізниці. Перший був переданий УЗ 27 грудня 2019 року.

 

foto child

foto child

golova

golova

Прочитано 1640 разів