Понеділок, 04 листопада 2019 11:31

КВБЗ вітає залізничників із професійним святом!

Залізничники України 4 листопада відзначають своє професійне свято. Стан і рівень залізничного транспорту в країні — показник її економічної успішності і перспектив розвитку, важливих інфраструктурних та соціальних процесів у суспільстві. Запорука її успішного розвитку - в умілому господарюванні, чіткій організації роботи, професіоналізмі та відповідальності.

ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» та Укрзалізницю поєднує давня тісна й дуже важлива для обох співпраця. На Крюківському вагонобудівному не менше, ніж у колективі Укрзалізниці прагнуть поступального, упевненого і достойного розвитку цього виду транспорту. Бо це вселятиме надію на нові замовлення для вагонобудівників. А на КВБЗ готові відгукнутися на будь-які запити залізничників. Саме у співпраці з Укрзалізницею на Крюківському вагонобудівному почалося створення транспорту соціального призначення, народилася галузь українського пасажирського вагонобудування.

Наглядова рада, правління, весь колектив ПАТ «КВБЗ» щиро вітає керівництво та колектив АТ «Укрзалізниця» з професійним святом!

S dnem zaliznichnika 3

S dnem zaliznichnika 3

S dnem zaliznichnika 4

S dnem zaliznichnika 4

Сьогодні українська залізниця має динамічно розвиватися, сприяючи ефективному розвитку економіки та забезпеченню потреб населення у перевезеннях. Має активно оновлювати рухомий склад, впроваджуються нові технічні рішення, орієнтовані на європейські норми і стандарти.

Бажаємо вам, шановні залізничники, міцного здоров’я, щастя, добра і благополуччя. Нехай на життєвих та професійних перехрестях в усьому і завжди вас супроводжує зелене світло. Нових вам професійних здобутків, енергії та завзяття, міцного здоров’я, миру та злагоди.

S dnem zaliznichnika 5

S dnem zaliznichnika 5

S dnem zaliznichnika 2

S dnem zaliznichnika 2

S dnem zaliznichnika 8

S dnem zaliznichnika 8

S dnem zaliznichnika 7

S dnem zaliznichnika 7

Прочитано 877 разів