Субота, 28 вересня 2019 13:04

Нас єднає довіра, взаємоповага, дружба

Шановні колеги, друзі, партнери!

Від імені усього колективу Публічного акціонерного товариства «Крюківський вагонобудівний завод» щиро дякуємо вам за привітання з нагоди 150-річчя підприємства. За те, що ви знайшли час і завітали в гості, щоб розділити з нами хвилини нашого тріумфу, корпоративної єдності, душевного підйому. Ми завжди ради бачити вас у себе, а у святкові ювілейні дні – особливо. Тому що нас єднає не тільки спільний бізнес, не тільки робота, а щось набагато більше: довіра, взаємоповага, взаємовиручка, дружба.

Ми відчули тепло ваших сердець, нас порадували ваші щирі слова вітань, побажань колективу Публічного акціонерного товариства «Крюківський вагонобудівний завод» подальшого розвитку і процвітання. Сувеніри і подарунки, які ви привезли і дарували від усього серця, прикрасять кабінети, зали засідань, музейні експозиції заводу. І кожного разу будуть нагадувати про ті хвилини, що ми провели разом у дні святкування 150-річчя КВБЗ.

KVSZ 27 09 2

KVSZ 27 09 2

KVSZ 27 09 3

KVSZ 27 09 3

KVSZ 27 09 4

KVSZ 27 09 4

KVSZ 27 09 6

KVSZ 27 09 6

Неможливо переоцінити той широкий суспільний резонанс у місті, області, Україні та світі, позитивний вплив на імідж, на згуртування колективу Крюківського вагонобудівного, який ми спостерігали і спостерігаємо, відчували і продовжуємо відчувати у зв’язку зі 150-річчям підприємства. І ви, своєю присутністю, своїми листами, привітаннями додали святу особливо теплої атмосфери, продемонстрували свою увагу та повагу до нас.

Спасибі від усієї душі, від усього колективу. У свою чергу ми бажаємо вам і вашим компаніям продовжувати взаємовигідну співпрацю з ПАТ «КВБЗ», розширювати і розвивати наші контакти. Бажаємо процвітання вашому бізнесу, доброго здоров’я вам та вашим сім’ям. Запевняємо, що Крюківський вагонобудівний завод й надалі залишиться вашим надійним партнером і другом.

Віримо, що разом ми будемо працювати задля розвитку українського транспортного машинобудування, економіки країни, укріплення іміджу України у світі.
Наглядова рада, правління ПАТ «КВБЗ».

Прочитано 1093 разів