Четвер, 27 вересня 2018 17:58

Про якісний побут мешканців Раківки дбають далеко не всі обрані ними депутати

Komissiya GKG

Komissiya GKG
27 вересня відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, енергозбереження, транспорту, зв’язку та IT-технологій, яку очолює Віталій Котляр від фракції політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». А її склад наступний: Геннадій Іванян, заступник голови комісії від фракції «Опозиційний блок»; Олександр Кальченко,секретар комісії від фракції УКРОП; Валентин Курченко-Гай від фракції політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка»; Валентина Гордєєва від фракції політичної партії «Об'єднання «САМОПОМІЧ»; Сергій Мельник від фракції «Рідне місто»; Олена Мосієнко від фракції «Поруч».

Члени комісії мали розглянути питання порядку денного, серед яких і спрямоване на забезпечення стабільної роботи комунальних підприємств і відповідно якості побуту мешканців міста, - «Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12. 2017 року «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних підприємств м. Кременчука на 2018 рік».

Депутат з правобережжя Сергій Мельник, зважаючи на нестабільну ситуацію з забезпеченням гарячою водою мікрорайону Раківка, спричинену боргами КП «Теплоенерго» перед ПАТ «КВБЗ» за спожитий теплоносій, вніс пропозицію доповнити проект рішення даного питання. Доповнення стосується КП «Теплоенерго», якому необхідно надати фінансову підтримку для часткового погашення боргу перед ПАТ «КВБЗ», щоб не допустити припинення постачання гарячої води в житлові будинки на Раківці.

Після тривалого обговорення пропозиції, згідно з протоколом № 4 засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю, енергозбереження, транспорту, зв’язку та IT-технологій від 27 вересня 2018 року, за запропоноване доповнення проголосували тільки Сергій Мельник та Валентина Гордєєва. Олександр Кальченко і Олена Мосієнко на комісії не були присутні.

Решта депутатів холоднокровно відкинули пропозицію депутата Сергія Мельника і відмовилися винести її на розгляд сесії міської ради, яка відбудеться в жовтні. Зокрема й ті члени комісії, яких вибирали саме на Раківці. Така позиція ставить під сумнів відповідь на питання про забезпечення мікрорайону не тільки гарячою водою, але і теплом під час опалювального періоду. Бути чи не бути? Питання відкрите.

І це при тому, що дія поточного договору між ПАТ «КВБЗ» і КП «Теплоенерго» закінчується 1 жовтня 2018 року.

Прочитано 1153 разів