П'ятниця, 11 жовтня 2019 14:13

КВБЗ презентує цикл сюжетів про святкування 150-річчя (відео)

150 let sugeti 1 1

150 let sugeti 1 1
Нам 150 років

З нагоди 150-річчя Крюківського вагонобудівного прес-службою підприємства започатковано проект, якого ще не було в історії КВБЗ. За підтримки голови наглядової ради Володимира Приходька, ми залучили команду фахівців та організували фото, відео, аерозйомку.

Сьогодні можна сміливо стверджувати, що цей проект вийшов вдалим. Завдання, які ми ставили перед собою та знімальною групою, виконано. Мети досягнуто. Ми маємо відео прямої трансляції з урочистого вечора у Міському палаці культури, який відбувся 20 вересня поточного року.

Нагадаємо, що відео, крім прямої трансляції у момент події, виставлено на YouTube. А на сайті КВБЗ у матеріалі «Крюківський вагонобудівний святкує ювілей. День перший» дано активне посилання на нього. Тож, як кажуть, без проблем у будь-який час ви можете подивитися як усе було.

Крім цього, ми отримали ще кілька (!) відеосюжетів, які є професійним презентаційним рекламно-іміджевим продуктом не тільки в ювілейний рік, а, без перебільшення, на всі часи!

Із великим задоволенням представляємо сьогодні перший фільм із серії, який має назву «Рух вперед – головна риса вагонобудівників». Приємного перегляду!

Прочитано 2005 разів

Медиа