Вівторок, 11 червня 2019 13:23

«Тарпан» став до роботи після планового ремонту на КВБЗ

Tarpan coniec TR 3

Tarpan coniec TR 3
Із 7 по 9 червня на Крюківському вагонобудівному заводі працювала комісія представників філії «Українська залізнична швидкісна компанія» Укрзалізниці. Приймали після планового поточного ремонту (ПР-3) міжрегіональний швидкісний двосистемний електропоїзд ЕКр1-001 «Тарпан», який з моменту введення його в експлуатацію у 2014 році пройшов вітчизняними залізницями понад 1 млн 700 тис. кілометрів.

Фахівці оглянули та провели детальну перевірку відремонтованого поїзда на
відповідність стандартам та регламентам Укрзалізниці. Якість виконаних робіт їх цілком задовольнила. 10 червня, поїзд відправили на пробігові випробування до Харкова, а звідти – до Києва. Саме зі столиці, він як і раніше з комфортом розвозитиме пасажирів по Україні. У перший після ремонту рейс поїзд має вирушити 11 червня.

А вже скоро на вагонобудівному чекають на перший міжрегіональний поїзд локомотивної тяги для проведення планового деповського ремонту.

Наша довідка

ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» - один з найбільших виробників транспортних засобів в Україні. Основна спеціалізація - виробництво рейкового рухомого складу.

На підприємстві налагоджено розробку та виготовлення широкої гами магістральних вантажних і пасажирських вагонів, двосистемних електропоїздів, дизель-поїздів, поїздів метрополітену, поверхових і тунельних ескалаторів, візків до всіх видів вагонів, дорожніх і комунальних машин, інженерної техніки широкого призначення, запасних частин і комплектуючих до всіх цих видів транспорту, зварних металоконструкцій за індивідуальними замовленнями.

Прочитано 2369 разів