Понеділок, 17 грудня 2018 12:51

КВБЗ розпочав поставку піввагонів Єристівському ГЗК згідно з договором (фото)

KVSZ dlya Ferrexpo

KVSZ dlya Ferrexpo
17 грудня 2018 року на Крюківському вагонобудівному заводі в урочистій обстановці передано партію вантажних вагонів у кількості 50 штук замовнику - Єристовському гірничозбагачувального комбінату, що входить до компанії FERREXPO.

Вагони побудовані згідно з угодою, підписаною в жовтні поточного року. У церемонії передачі продукції взяли участь народний депутат України Костянтин Жеваго, голова наглядової ради ПАТ «КВБЗ» Володимир Приходько, голова правління КВБЗ Анатолій Шабала, керівники підприємств області, журналісти.

Присутні оглянули готові до передачі піввагони з фірмовим маркуванням і розфарбуванням за бажанням замовника, а також іншу продукцію ПАТ «КВБЗ»: пасажирські вагони, що виготовлені для Укрзалізниці, тепловоз «Тризуб» (спільне виробництво General Electric і КВБЗ).

KVSZ dlya Ferrexpo 1 3

KVSZ dlya Ferrexpo 1 3

Потім відбувся брифінг для журналістів у корпусі пасажирського вагонобудування, на якому до присутніх звернулися Володимир Приходько та Костянтин Жеваго.

Володимир Іванович наголосив, що Крюківський вагонобудівний завод давно і плідно працює з FERREXPO в рамках програми співпраці в Полтавській області. Причому ГЗК компанії є найбільшими замовниками продукції КВБЗ в регіоні, починаючи з 2002 року і по сьогоднішній день. Крюківські вагонобудівники учасники реконструкції і розширення Полтавського ГЗК, для якого виготовлялися оснащення, металоконструкції і обладнання в значних обсягах.

KVSZ dlya Ferrexpo 3

KVSZ dlya Ferrexpo 3

Компанія FERREXPO є постійним замовником вантажних вагонів виробництва КВБЗ. Згідно з поточним договором завод поставить 200 вантажних піввагонів моделі 12-783. У тому числі 50 - у грудні 2018 ого, 50 - у січні вже наступного року. І ще 100 - в лютому 2019 -ого. Опрацьовується питання спільної організації експлуатації парку вагонів і засобів тяги.

Костянтин Валентинович зазначив, що співпраця КВБЗ і FERREXPO - це хороший приклад партнерства компаній, яке забезпечує створення робочих місць, сплату податків, і як наслідок - розвиток Полтавської області. Побільше б таких прикладів. Він поділився планами розвитку виробництва компанії FERREXPO.

KVSZ dlya Ferrexpo 2

KVSZ dlya Ferrexpo 2

Володимир Приходько та Костянтин Жеваго підписали символічний акт прийому-передачі вагонів.

Далі - відповіли на питання ЗМІ. Вони стосувалися освоєння виробництва вантажних електровозів в Україні, спільних проектів двох компаній, будівництва моста у Кременчуці, майбутніх виборів президента країни, екології регіону та інших актуальних тем.

Прочитано 1229 разів