Четвер, 20 вересня 2018 14:18

До професійного свята машинобудівників

Den mashinostroitelya 10

Den mashinostroitelya 10
Правління та профком ПАТ «КВБЗ» видало наказ-постанову «Про заохочення з нагоди свята – Дня машинобудівника». Вшановувати кращих напередодні професійного свята, яке цього року машинобудывники святкують 23 вересня, - давня традиція Крюківського вагонобудівного.

Перш за все поповнилася когорта людей, які отримали найвищу відзнаку на КВБЗ – звання «Почесний вагонобудівник». Ним став головний спеціаліст проектно-конструкторського управління, колишній головний конструктор транспорту соціального призначення, лауреат Державної премії України Георгій Ігнатов. «За вагомий внесок у розвиток вітчизняної галузі пасажирського вагонобудування, розробку та впровадження нових видів техніки і стандартів, плідну співпрацю с Укрзалізницею, за багатолітню плідну працю на Крюківському вагонобудівному», – говориться у рішенні правління.

 

Den mashinostroitelya 3

Den mashinostroitelya 3

Біографія Георгія Сергійовича – це приклад того, що можна все життя мешкати у невеликому провінційному Крюкові, а робити великі справи і здобути славу, що шириться по країні і за кордоном. Трудовий стаж на вагонобудівному – 52 роки. Щиро і сердечно вітаємо з присвоєнням почесного звання. По праву! Справедливо! Заслужено!

Також вагонобудівники отримають відзнаки від органів влади. За сумлінну працю та активну участь у громадському житті колективу Почесну грамоту обласної державної адміністрації (а також премію у розмірі 600 грн кожному) буде вручено 10 працівникам заводу. Серед них як робітники, так і інженерно-технічні працівники, керівники. Від Полтавської обласної ради відзнака ще 11 вагонобудівникам. До цієї когорти увійдуть також і ті, хто отримає Почесну грамоту Кременчуцької міської ради. А це ще чимала група з 14 працівників.

Den mashinostroitelya 5

Den mashinostroitelya 5

Den mashinostroitelya 9

Den mashinostroitelya 9

Den mashinostroitelya 1

Den mashinostroitelya 1

Є у нас на підприємстві й така приємна традиційна відзнака, як занесення портрета на Дошку пошани. Вона супроводжується солідною матеріальною винагородою у розмірі окладу чи відрядного заробітку. І кількість людей, які щороку мають таку особливу честь, – 32. Цифра постійна, бо стільки місць на стенді.

Приємно буде отримати цінний подарунок до професійного свята 17 заводчанам. Серед них – люди, імена яких знають на КВБЗ, про яких не раз писав «Вагонобудівник». Заводська Почесна грамота і премія до неї – теж гарний привід порадіти. Понад 80 людей отримають їх на зборах у трудових колективах під оплески колег. Визнання – це важливо для людей праці.

Den mashinostroitelya 2

Den mashinostroitelya 2

Den mashinostroitelya 8

Den mashinostroitelya 8

Den mashinostroitelya 12

Den mashinostroitelya 12

Den mashinostroitelya 13

Den mashinostroitelya 13

Найбільш чисельна за кількістю відзначених нагорода – це подяка і премія до неї. Список таких людей зайняв аж 9 сторінок наказу. Цілі групи людей у великих колективах цехів та корпусів отримали подяку. У корпусі вантажного вагонобудування – 28, у корпусі пасажирського – 24, у складальному-зварювальному – 22. І так далі. Всіх перерахувати просто неможливо. Але, що теж дуже важливо, кожен працівник, відзначений згідно з наказом-постановою отримає відповідне посвідчення.

А відповідно до положення «Про заохочення працівників ПАТ «КВБЗ» і підприємств, де воно є засновником, під час проведення святкових заходів» матеріальне заохочення буде нараховано і виплачено всім працюючим не менше ніж півроку в акціонерному товаристві.

До того ж традиційно до Дня машинобудівника на КВБЗ проводиться низка заходів для всіх категорій працюючих та ветеранів. Так, цими днями триває благодійна акція з надання матеріальної допомоги колишнім працівникам підприємства. Вона відбувається вже багато років, здобула чималу популярність і щиру вдячність у осередку ветеранів.

Молодь підприємства теж провела свою благодійну акцію: відвідали дитячий неврологічний санаторій «Славутич» та вручили дітям подарунки.

Den mashinostroitelya 11

Den mashinostroitelya 11

Den mashinostroitelya 7

Den mashinostroitelya 7

У колективах корпусів, цехів, управлінь і відділів проходять урочисті збори. На цих зібраннях йдеться про підсумки і завдання, вручаються відзнаки за працю, виступають самодіяльні артисти.

Цьогоріч урочистості у Палаці культури імені Івана Котлова намічено провести 28 вересня, у п’ятницю. Очікуємо гостей, представників обласної та міської влади. Оргкомітет готує фотовиставки, експозиції майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, вікторини. Працюватиме фотозона, щоб учасники свята могли сфотографуватися на згадку. А далі – вітання, нагородження, концерт, дискотека. Вагонобудівники вміють не тільки добре працювати, а й весело святкувати!

Den mashinostroitelya 14

Den mashinostroitelya 14

Прочитано 1107 разів