Четвер, 23 серпня 2018 14:02

ПАТ «КВБЗ» вітає співвітчизників з Днем Незалежності України!

KVSZ Den Nezalegnosti 1

KVSZ Den Nezalegnosti 1
Шановні вагонобудівники, колеги, партнери, дорогі співвітчизники, прийміть щирі вітання з нагоди державного свята – Дня Незалежності України!

Вагонобудівники роблять свій внесок у загальну історію України, зростання економіки і процвітання держави. Крок за кроком, протягом 27 років ми міцніємо, розвиваємося, торуємо свій особистий шлях разом із нашою суверенною Україною. Долаємо перешкоди, удосконалюємо знання, підвищуємо професійну майстерність. Результат цього шляху – створений і перевірений роками успішної експлуатації транспорт соціального призначення, яким пишаються українці: комфортні і сучасні пасажирські вагони, поїзди метро, швидкісні міжрегіональні поїзди локомотивної тяги та двосистемні електропоїзди, регіональні дизель-поїзди.

KVSZ Den Nezalegnosti 2

KVSZ Den Nezalegnosti 2

KVSZ Den Nezalegnosti 5

KVSZ Den Nezalegnosti 5

Дорогі вагонобудівники, спасибі вам за сумлінну працю! Саме він є запорукою успіху і стабільності у виробництві та в особистому житті кожного. Щиро бажаємо колективу Крюківського вагонобудівного, колегам, партнерам, усім громадянам України міцного здоров'я, мудрості й натхнення у справах, стабільності і процвітання, миру та благополуччя.

Наглядова рада, правління, профспілковий комітет ПАТ «КВБЗ»

Den Nezalegnosti KVSZ 4

Den Nezalegnosti KVSZ 4

KVSZ Den Nezalegnosti 4

KVSZ Den Nezalegnosti 4

Прочитано 712 разів