Вівторок, 14 серпня 2018 17:58

Укрзалізниця акцептувала результати тендеру на 54 пасажирські вагони від КВБЗ

Tender pod voprosom 9

Tender pod voprosom 9
Цю новину повідомив голова правління ПАТ «КВБЗ» Анатолій Шабала керівникам, головам профспілкових організацій і молодіжним лідерам підрозділів під час розширеної наради за результатами роботи підприємства в липні поточного року.

Нагадаємо, що 14 травня 2018 року Укрзалізниця оголосила тендер на постачання 54 пасажирських вагонів (21 купейний, 20 типу СВ, 11 купейних із купе начальника поїзда і 2 вагони для міжнародних перевезень) . 9 липня відбулося засідання тендерного комітету, опубліковано в ProZorro його рішення про відповідність поданих заявок умовам торгів. 16 липня відбувся аукціон, стали відомі цінові пропозиції учасників. ПАТ «КВБЗ» запропонував найнижчу ціну серед учасників.

 І ось нарешті 10 серпня відбулося акцептування, тобто гарантування оплати, результатів тендерних торгів та опубліковано протокол про намір укласти договір на постачання пасажирських вагонів згідно з тендерною документацією. До кінця серпня, згідно з процедурою, цей договір буде підписано.

Tender RIC 3

Tender RIC 3

Tender 779-5

Tender 779-5

Також у серпні цього року КВБЗ розпочинає, згідно з укладеним із Укрзалізницею договором, виготовлення шести дизель-поїздів. Перший із них має стати на рейки через рік – у серпні 2019 року.

Наша довідка

ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» - один із найбільших виробників транспортних засобів в Україні. Основна спеціалізація - виробництво рейкового рухомого складу.

На підприємстві налагоджено розробку та виготовлення широкої гами магістральних вантажних і пасажирських вагонів, двосистемних електропоїздів, дизель-поїздів, поїздів метрополітену, поверхових і тунельних ескалаторів, візків до всіх видів вагонів, дорожніх і комунальних машин, інженерної техніки широкого призначення, запасних частин і комплектуючих до всіх цих видів транспорту, зварних металоконструкцій за індивідуальними замовленнями.

Прочитано 1535 разів