П'ятниця, 13 квітня 2018 11:37

Власний «Чистий шлях-шосе» прибирає тепер і територію ПАТ «КВБЗ»

Chistiy Shlyah shosse 1

Chistiy Shlyah shosse 1
Лише за три дні роботи підмітально-прибиральної машини «Чистий шлях-шосе», спроектованої й виготовленої спеціалістами та робітниками Крюківського вагонобудівного заводу, вивезено вісім вантажівок зібраних нею пилу та піску, що накопичилися на заводських дорогах протягом зими. Дана техніка, оснащена системою зрошення дорожнього покриття й двома бічними та центральною щітками, успішно впоралася зі стартовим прибиранням доріг і завантаженням змету.

Дві такі машини Кременчук придбав для комунального підприємства КАТП-1628 й вони вже більше року дбають про чистоту на міських вулиць. Третя ППМ «Чистий шлях-шосе» чекає на свого покупця. А ще одну з виготовлених на підприємстві машин, було вирішено залишити на заводы для власних потреб. По-перше, задля того, щоб прибирати заводські автошляхи, а по-друге, щоб мати можливість у будь-який час демонструвати можливості цієї техніки потенційним покупцям.

Chistiy Shlyah shosse 2

Chistiy Shlyah shosse 2

До речі, як повідомив провідний інженер технічного відділу дослідного виробництва загального машинобудування ПАТ «КВБЗ» Сергій Матусов, цього місяця комунальники Харкова і Києва уже уклали з КВБЗ угоди щодо дослідної експлуатації «Чистого шляху-шосе» на вулицях цих міст. Вони хочуть протягом двох тижнів протестувати нашу техніку, щоб прийняти рішення щодо доцільності її придбання. А днями інтерес до «Чистого шляху» виявили також у Полтаві та Мелітополі. Тож, маючи таку техніку у власному користуванні, завод легко може надавати її для тестування комунальним організаціям.

Chistiy Shlyah shosse 3

Chistiy Shlyah shosse 3

Прочитано 779 разів