Вівторок, 24 жовтня 2017 13:34

Володимир Приходько сердечно дякує за вітання з ювілеєм

Мабуть, недарма в народі кажуть: хто народився у день великого релігійного свята – той має щасливу долю. Голова наглядової ради - президент ПАТ «КВБЗ» Володимир Приходько народився на свято Покрови Пресвятої Богородиці – 14 жовтня. І як сказав він сам у інтерв’ю для ЗМІ, вважає себе щасливою людиною, бо досяг того, чого хотів, багато створив у житті.

Нинішній день народження у Володимира Івановича був ювілейним. А тому теплих вітань і найщиріших побажань від працівників заводу, колег з інших підприємств міста, області, України в цілому, від ділових партнерів і друзів з-за кордону, від громадських організацій та представників влади було як ніколи багато. Так багато, що ювіляр не в змозі відповісти на кожне послання особисто.
 
Тому він передає слова сердечної подяки всім, хто пам’ятає, хто привітав, хто побажав успіхів і процвітання не лише йому особисто, а й всьому колективу Крюківського вагонобудівного заводу. І в свою чергу бажає всім людям, з якими працює, товаришує, спілкується, усього найкращого у житті.
Прочитано 1473 разів