П'ятниця, 11 серпня 2017 09:30

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітав колектив КВБЗ із гарними виробничими показниками

Вчора Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман опублікував на своїй сторінці у Фейсбук новину, у якій високо оцінив зростання обсягів виробництва на Крюківському вагонобудівному заводі за перші сім місяців 2017 року в порівнянні з таким же періодом минулого року:

«Цього року за перші 7 місяців завод (КВБЗ - ред.) збільшив виробництво - випустив майже на 18% більше вантажних вагонів ніж за відповідний період минулого року.

Крім виробництва вантажних та пасажирських залізничних вагонів, завод модернізував 15 вагонів метро. Вітаю колектив підприємства! Впевнений, попереду - нові успіхи і ще більше сучасних, якісних і комфортних продуктів, які їздитимуть по всьому світу!».

Колектив Крюківського вагонобудівного дуже цінує увагу перших осіб держави, нам приємно читати з якою теплотою Володимир Борисович згадує свій візит на наше підприємство і те, як він був приємно вражений якістю та сучасністю крюківським вагонів, спроектованих і виготовлених в Україні.

Чудово, що зусилля менеджменту ПАТ «КВБЗ» утримати на плаву велике машинобудівне підприємство з багатотисячним колективом, оцінено на такому високому рівні. Єдине, що хочеться зазначити: ці цифри жодним чином не межа наших можливостей.

Крюківський вагонобудівний завод (Кременчук, Полтавська обл.), з огляду на його виробничі потужності, готовий випускати у багато разів більше сучасної, якісної і такої необхідної Укрзалізниці та метрополітенам техніки. Ми готові і хочемо працювати на благо України, розвиваючи та множачи її промисловий потенціал. Сподіваємося на подальшу увагу і підтримку уряду України українських вагонобудівників і всієї машинобудівної галузі в цілому.

Довідково

Виїзне засідання Національного комітету з промислового розвитку на чолі з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом.

Того ж дня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман був присутній на святі з нагоди 15-річчя галузі пасажирського вагонобудування і вручив кращим працівникам Крюківского вагонобудівного пам'ятні подарунки.

Прочитано 1132 разів