Вівторок, 25 квітня 2017 12:33

На КВБЗ тривають традиційні благодійні акції

Наприкінці квітня благодійний фонд «Крюківвагон» проводить за традицією акції милосердя.

З 24 по 26 квітня у приміщенні фонду здійснюється видача матеріальної допомоги, приурочена до Міжнародного дня пам'яті жертв радіаційних аварій і катастроф. Пенсіонерам та працівникам підприємства, які мають статус ліквідатора аварії на Чорнобильській атомній електростанції або постраждали від її наслідків, а таких у нас 150 чоловік, виплачують по 140 гривень.

А з 26 по 28 квітня тут же, в актовому залі відділу кадрів ПАТ «КВБЗ», буде проходити двадцять перша за рахунком акція милосердя із надання допомоги учасникам війни та бойових дій, присвячена Дню Перемоги.

 

Кошти будуть видавати за пред'явленням паспорта, довідки про ідентифікаційний код, трудової книжки та посвідчення учасника Великої Вітчизняної війни або бойових дій кожного дня з 10.00 до 15.00. Сто тридцять учасників бойових дій отримають по 250 гривень. І по 200 гривень виплатять 180 учасникам Великої Вітчизняної війни. Всього на цю добродійну акцію буде витрачено понад 68 тисяч гривень.

 

Графік обслуговування:

 

26 квітня - корпус вантажного вагонобудування, півскатно-візковий цех і цехи неосновного виробництва;

27 квітня - термічний і енергосилових цехи, складально-зварювальний корпус і ТЕЦ;

28 квітня - корпус пасажирського вагонобудування, інструментальний завод, управління та відділи.

 

Якщо з яких-небудь причин адресат допомоги не може прийти за грошима особисто, їх виплатять довіреній особі за умови надання відповідного документа.

 

За довідками потрібно звертатися до голів профспілкових комітетів підрозділів або до благодійного фонду за телефоном 6-13-41.

Прочитано 1172 разів