Вівторок, 13 грудня 2016 13:59

Акцент на державну підтримку вітчизняного виробника

Візит на Полтавщину Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана отримав широкий резонанс. Усіх цікавить, чого очікують підприємства, які відвідав керівник державного рівня у найближчому майбутньому, і на яку допомогу розраховують провідні машинобудівні компанії країни.


Про це 8 грудня у студії обласної телекомпанії “Лтава” в суспільно-політичній програмі “Акценти” говорили комерційний директор Крюківського вагонобудівного заводу Олександр Пьоришкін, генеральний директор Кременчуцького автомобільного заводу Роман Черняк та голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко.

Учасники діалогу розповіли про стан справ на своїх підприємствах, про напрями, над якими працюють, кадрову політику, середню зарплату працівників, а також про принципи, на яких базується діяльність компаній.

Олександр Пьоришкін озвучив позицію адміністрації підприємства, стосовно того, як на думку керівників, держава має будувати роботу з вітчизняними виробниками та якими мають бути пріоритети під час визначення постачальників необхідної для держави продукції. Керівник також відзначив, що Крюківський вагонобудівний завод – унікальне в своєму роді підприємство на території України, оскільки такий широкий спектр машинобудівної продукції виготовляє тільки він. Стосовно надій на манну небесну, – завод їх не має, а просто багато працює, розробляє нові види продукції й наполегливо йде до своєї мети. При цьому зауважив, що за підтримки держави, цей рух був би набагато ефективнішим.
Запис програми «Акценти» можно знайти на сайтi телеканалу "Лтава".
Прочитано 823 разів