Четвер, 04 березня 2021 11:43

Щирі привітання, приємні заохочення, солодкі подарунки

prevu11

prevu11
Це традиційні атрибути відзначення в ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» Міжнародного жіночого дня. І вони не оминули кожну з понад 2 тисяч працівниць заводу. У ці передсвяткові дні в усіх трудових колективах відбуваються урочисті збори. Керівники, всі чоловіки вітають жінок. Голова правління та голова профкому підписали наказ-постанову про заохочення з нагоди відзначення 8 Березня.

 Адміністрація та профспілковий комітет ПАТ «КВБЗ» висловили вдячність усім жінкам, які сьогодні сумлінною повсякденною працею зміцнюють авторитет підприємства, забезпечують виконання важливих завдань на різних напрямках роботи.

За добросовісну працю та активну участь у громадському житті колективу заохочено 287 заводчанок. Це подяки, почесні грамоти (з нарахуванням премії), а також цінні подарунки.

kuhnia

kuhnia

foto1

foto1

foto11111

foto11111

А відповідно до положення про заохочення працівників ПАТ «КВБЗ» і підприємств, де Крюківський вагонобудівний завод є засновником, під час проведення святкових заходів, нараховано також премію всім жінкам, які трудяться на заводі не менше шести місяців.

Ще одним приємним елементом уваги до жіноцтва стали сувенірні набори цукерок, закуплені профспілковим комітетом для кожної заводчанки, яка є членом профспілки працівників машинобудування та металообробки.

А найголовніше - це увага чоловіків, їх творчість, бажання подарувати жінкам-колегам приємні хвилини, присвятити їм рядки поезії – усе, щоб панували позитивні емоції й гарний настрій.

 

dvi

dvi

bilf

bilf

foto111111111

foto111111111

 

Прочитано 444 разів