Вівторок, 14 липня 2020 10:22

Вдячні всім, хто діє разом задля інтересів України

Blagodarnost 14

Blagodarnost 14
Презентація законопроєкту №3739 про локалізацію відбулася 9 липня 2020 року на КВБЗ. Ось що написав з цієї нагоди у Фейсбуці народний депутат України Дмитро Кисилевський:

«У рамках обговорення законопроекту про локалізацію відвідав з колегами Крюківський вагонобудівний завод у Кременчуці. Гарне місце для розмови про виробництво і локалізацію залізничної техніки - насамперед локомотивів і пасажирських поїздів.

КВБЗ - добре проінвестоване підприємство. 5600 співробітників. Величезний спектр виготовлюваної залізничної техніки. Власне КБ. Значний платник податків для міста Кременчука.

350 млн доларів інвестицій - приблизно стільки вклав Крюківський вагонобудівний завод починаючи з 2000 року в технологію, обладнання, R & D та ін. Для виробництва пасажирського транспорту.

Перший пасажирський вагон був випущений в 2001 році. Перші вагони метро - у 2005-ому. Швидкісні поїзди Тарпан, на які іноді потрапляю на маршруті Київ - Дніпро, зроблені в 2010-2012 рр. Перший дизель поїзд - в 2015 році. Саме такі інвестиції в реальний сектор потрібні нашій країні.

Україні потрібно позбавлятися від комплексу економічної неповноцінності, який нам старанно нав’язують представники іноземних держав (як ворожих, так і дружніх) і українські свідки вільного ринку. В Україні цікавий ринок. Тут досить виробників і локалізаторов, щоб забезпечити потреби державних покупців машинобудівної продукції. І в Україні є українські громадяни, які заслуговують мати гідну роботу в своїй країні».

Blagodarnost 16

Blagodarnost 16

Дякуємо, Дмитре, за такий відгук! Кажуть, Крюківський вагонобудівний завод славиться гостинністю. Завжди радо зустрічає гостей, відкрито демонструє виробничі потужності й нові технології, об’єднує однодумців, піклується про інтереси всього машинобудування України. Сподіваємося, презентація законопроєкту №3739 підтвердила це і стане вагомим вкладом до позитивного іміджу та ділової репутації компанії.

Від імені наглядової ради і правління ПАТ «КВБЗ» дозвольте висловити щиру вдячність ініціативній групі народних депутатів, Федерації роботодавців України, які послідовно ведуть роботу із просування законопроєкту. А також промисловим підприємствам Кременчука, Полтави, Харкова, що розгорнули під час проведення заходу виставки виготовлюваної продукції. Керівникам області, міста, підприємств машинобудування, профспілковим лідерам, які приїхали до нас, взяли участь у програмі цього дня, виступили, висловили свою думку, підписали відкрите звернення – підсумковий документ.

Blagodarnost 12

Blagodarnost 12

Blagodarnost 15

Blagodarnost 15

Blagodarnost 13

Blagodarnost 13

На захід прибуло чимало журналістів. Його хід висвітлювали і продовжують висвітлювати такі телеканали як ICTV, NEWSОne, Кременчуцьке громадське телебачення, ТРК «Візит», Кременчуцька міська телерадіокомпанія та інші. Активно виставляють матеріали на своїх ресурсах численні ЗМІ, серед яких Кременчуцька газета, Телеграф, Новини Полтавщини, Цензор net., Обозреватель та інші. Щира вдячність за увагу до такого важливого питання, як доля законопроєкту 3739, за вашу працю.

Blagodarnost 17

Blagodarnost 17

Дякуємо керівникам і працівникам ПАТ «КВБЗ» за роботу з підготовки та проведення презентації, за повсякденний труд і вклад у розбудову підприємства.

Володимир Приходько,
голова наглядової ради ПАТ «КВБЗ».

Сергій Лутонін,
в.о. голови правління.

Прочитано 647 разів