П'ятниця, 11 жовтня 2019 13:40

Володимир Приходько про історію і традиції Крюківського вагонобудівного заводу (відео)

Третій сюжет, який ми назвали «Володимир Приходько про історію і традиції Крюківського вагонобудівного заводу», завершує наш ювілейний відеоцикл. Зйомки тривали 20 та 21 вересня 2019 року - у дні святкування 150-річчя ПАТ «КВБЗ». Але чим більше дивишся на кадри відеохроніки, тим більше розумієш, що такий величний і рідкісний ювілей - це щось набагато більше, ніж подія одного-двох днів.

Те, що було: гості, спілкування, родинність, усмішки, виставки, концерти, емоції, враження – це вже назавжди з нами. Це те, що ми називаємо вічні цінності. І особливо ці слова можна віднести до третього відеосюжету.

Ми його майже не планували. Просто зайшли зі знімальною групою до офісу президента компанії якраз у той момент, коли він приймав ветеранів, які так багато зробили для цього підприємства. І сталося так, що наче тепла і дружня атмосфера цієї зустрічі наповнила кадри. І Володимир Іванович був піднесений як ніколи і водночас говорив так просто про звичайні речі. Щоб так проникливо і мудро сказати про головне у своєму житті та житті цілого великого колективу, багатьох поколінь, які пов’язали свою долю із заводом, треба пройти з ним через роки і випробування, віддати йому все серце і багато сил.

Цей сюжет ми спеціально вміщуємо напередодні 14 жовтня – Дня захисника України. Вітаємо з цим величним святом, а також з Днем українського козацтва та православним святом Покрови Пресвятої Богородиці всіх співгромадян. Щирі й сердечні вітання надсилаємо й президенту ПАТ «КВБЗ» Володимиру Івановичу Приходьку. Бо саме 14 жовтня він народився. Судилося йому долею, яку обрав сам, відстоювати Україну і підносити її машинобудування на новій рівень. Тож хай щастить на цій стежині!

Приємного перегляду!

Прочитано 1821 разів

Медиа