Вівторок, 01 жовтня 2019 16:54

Новим головою правління ПАТ «КВБЗ» став Максим Крамаренко

Голова наглядової ради – президент ПАТ «КВБЗ» Володимир Приходько, виступаючи на нараді перед керівниками, профспілковими та молодіжними активістами, повідомив про важливі кадрові зміни в управлінні акціонерним товариством. Закінчився термін дії контракту з головою правління Анатолієм Шабалою. Він працював на цій посаді понад 5 років. А до цього пройшов на вагонобудівному 10-річний шлях від стажиста начальника транспортного цеху до заступника технічного директора.

Роки праці Анатолія Шабали на посаді голови правління вмістили як непростий період кризи в історії колективу, так і успішну плідну роботу протягом останніх двох літ. При цьому завжди Крюківський вагонобудівний завод міг розраховувати тільки на свої сили, долаючи проблеми та радіючи успіхам.

Володимир Іванович подякував Анатолію Шабалі за працю, вручив йому квіти та оголосив про преміювання згідно з наказом. Цінний подарунок від профспілкової організації вручив Анатолію Дмитровичу голова профкому Віталій Хилобоченко.

Анатолій Шабала у відповідь згадав як він, будучи заступником технічного директора з експлуатації, курирував будівництво потужностей для транспорту соціального призначення і назвав той період одним із найцікавіших. Дякував, що йому довірили очолити колектив заводу у непростий час. Говорив про необхідність давати дорогу молодим і про те, що він свого наступника примітив ще у 2012 році, якраз коли займалися справами будівництва. Просив підтримати нового керівника КВБЗ. І додав: «Я вас усіх люблю. Вірю в колектив Крюківського вагонобудівного».

kvsz noviy golova pravlinna 2

kvsz noviy golova pravlinna 2

kvsz noviy golova pravlinna 3

kvsz noviy golova pravlinna 3

Володимир Приходько представив нового голову правління – ним став 39-річний Максим Крамаренко, який до цього працював технічним директором. «Так вже історично склалося на Крюківському вагонобудівному, що саме головні інженери ставали затим директорами підприємства», - зазначив Володимир Іванович.

І висловив сподівання, що Максим Вікторович виправдає довіру акціонерів, правління, колективу. А в пригоді йому стануть енергія молодості, живий розум, отриманий досвід.

kvsz noviy golova pravlinna 4

kvsz noviy golova pravlinna 4

А посаду технічного директора обійняв 38-річний Олексій Гречкін, який до цього працював головним конструктором пасажирського моторвагонного рухомого складу.
Він також увійшов до складу правління ПАТ «КВБЗ».
Головні напутні слова новопризначеним керівникам від голови наглядової ради були такі: «Правління має віддавати питанням перспективи підприємства не менше 50 % свого часу та енергії. Розраховувати, насамперед на самих себе і колектив».

Прочитано 3511 разів